Затичах се,
от любовта си да избягам,
а тя на прага сърцето ми прободе
и всяка крачка след това
следи от чувства ти остави,
по тях да тъпчеш,
от любовта да ме избавиш
и докато тичах...
Не, ти ме спря!
Любовта ми
падна уморена,
разбрала, че за тебе е родена.
© Радка Иванова Всички права запазени