Не тъжи,
ръцете знаят своя път.
Не плачи,
сърцето знае вярната посока.
Не говори,
от устни боли,
от устни горчи,
твоите ръце изпепеляват.
И в мигове на отчаяние
без повод и без покана
ще те прегърна,
със ласки ще изпия
всичките илюзии за невъзможност...
И пак ще те обичам!!!
© Полина Всички права запазени