Предателството ти ме спъна.
Една счупена нота
се търкулна на паважа
и в ре минор запя...
Градът се вцепени -
Господи, колко хора
ме обичат,
захвърлих болката
и литнах нагоре!
Какви ли още ветрове
ще ме разкъсват?
Не убивайте птиците!
© Латинка-Златна Всички права запазени
Поздрави за борбената лирическа и талантливата поетеса!
Бъди щастлива! Успех и късмет във всичко!