4.05.2013 г., 16:15 ч.

Не в теб 

  Поезия
532 0 0

Не съм се влюбила в теб.
Тъгата ти е грабнала сърцето ми.
Ти всъщност чезнеш в мен. Е?
Аз вече съм си срутила небетата...


Но някак си мъчно е -
ръцете ми че галят разрушеното.
И болката глухо зее.

 

Сонатно 

се 

присвивам... 

 

Упоена.

 

© Уморена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??