Не виждаш ли
Не виждаш ли истината в очите ми,
тя излиза със сълзите ми.
Не виждаш ли промяната у мен,
тя е някъде в сърцето ми.
В живота ми се крие толкова тъга,
че не знам дали ще мога аз да издържа.
Болката е толкова голяма,
че е по-добре да я изхвърля,
но на този свят няма място,
няма начин, мила, не ми остава вече сила.
Аз съм сам, такъв е моят стил,
колкото и да съм мил,
аз съм по-особен и унил.
Не виждам причина ти да плачеш за това,
това е моят начин на живот, това е моята съдба.
© Георги Дочев Всички права запазени