НЕ ВСИЧКО СТАВА ТАКА
В живота не всичко става така.
И ний се разминахме с тебе.
Останаха спомени, остана тъга,
останаха снимки, които да гледаме.
В живота не всичко става така.
Разминават се хората в него.
Разминават се мисли с думи, с дела...
Разминаваш се с твоето его.
В живота не всичко става така
и ний се разминахме с тебе.
Останаха спомени. Остана тъга.
Останаха снимки, които да гледаме.
© Илзе Енчева Всички права запазени