11.04.2018 г., 15:08 ч.

Не въздишай 

  Поезия » Любовна
460 0 0

Не въздишай по мен. 
Аз

съм най-безумната творба
на неуспял художник 
върху чуждо платно.

 

© Натали П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??