15.08.2024 г., 18:40 ч.

Не залез, а изгрев 

  Поезия » Гражданска
66 0 0

Години си изграждал кариера

и влагал си енергия, мечти.
Понякога си търсил нова сфера,
но винаги с искри и чест в очи.

 

Години си поставял на везна
дилемите на утрото сънливо
и чакал си прегръдка от ръка
на истинско приятелство красиво.

 

Години си загърбвал дом, деца,
отдаден на професията своя,
но волята на чужда суета
не е сковала свободата твоя.

 

Сега е време да се отдадеш
на своите жадувани повели
и всеки изгрев с жар да понесеш
към поривите безпределно смели!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??