Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Забраната е препоръчителна! :)
Не затваряй очите ми.
Искам с тях да те имам.
Ще усетя мечтите ми
и с реалност ще сливам.
Леко с пръсти рисувам
всяка твоя извивка
и със устни докосвам
тази чудна усмивка.
Чувствам твоето тяло,
тези гладки бедра.
Там дантелата в бяло
скрила тайна една.
Аз целувам я страстно
Роза с капки роса.
Тя влудява ме властно
с топлина и вкуса.
Чувам твойто стенание
и дъхът ти до мен.
Сред звезди и мечтание
си отдадена в плен.
В мен е ритъмът буен
на туптящо сърце.
Този пламък е чуден.
Сплели двама ръце.
А нощта се превръща
във небе и искри.
Сякаш лято се връща
със море и вълни.
Не затваряй очите ми!
Аз безумно те искам!
© Гедеон Всички права запазени