14.08.2009 г., 21:29 ч.

Не знам 

  Поезия
497 0 2

Не знам


Не знам какво да правя с тази обич.

Дойде отникъде - невинна и случайна...

И дълго аз със себе си поспорих.

Не съм наивна - зная го отдавна.

 

Та  разумът ми каза да не вярвам

на всеки мъж, пресякъл пътя ми.

Ще понеса душевната си рана,

но повече на себе си съм скъпа...

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??