Не знам какъв си бил,
за да ти кажа какъв си сега . . .
Не знам кой си бил,
не знам каква е за теб любовта . . .
Не знам колко нощи си плакал.
Не знам колко нощи си пил.
Не знам, но да знам , ще дочакам,
колко мечти си убил ?
© Надя Стоянова Всички права запазени