колкото вчера
повече днес
облак дъждовен тъгата
разнася…
близо си ти… а аз съм
далеч
без смисъл
без брод помежду ни…
и шепне ми другото аз
невъзможно е…
невъзможно…
колкото вчера
повече днес
нежност потулена в делника
зрее...
плаче отсам самотен
дъждът
оттатък… дъга
се разлиства…
и думите кротко сълзят
невъзможно е…
невъзможно…
музика... I dont know-Sophie Zelmani
© Магдалена Костадинова Всички права запазени