9.08.2007 г., 12:14 ч.

Не зная как 

  Поезия
624 0 10
Искаш да ти вярвам?!?
И аз не зная как.
Заби кинжала дълбоко.
Сърцето ми обгърна в мрак.
Очите ти - звезди огромни,
не ме гледат вече с топлота.
Устните ти се разтварят само
за да изрекат поредната лъжа.
Ръцете ти - мъжки и големи,
не ми галят страните вече.
А аз съм студена, откакто,
че ме обичаш отрече.
Искаш да ти вярвам?!?
И аз не зная как.
Сърцето ми отдавна е черно.
Сърцето ми отдавна е в мрак.

                                                            2005г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??