Небивалици,
ах, тези твоите игри,
красиви са, ах, те, нали...
Красиво го знаеш, и дума не даваш
да падне дори...
красиво играеш...
красиво играят твоите очи...
красиво целуваш ме ти...
хайде, давай,
давай – но
и моите очи, и през моите очи...
В безсъници даваш куп от лъжи,
игри ли за теб са моите мечти...
по пътя блуждаеш...
за мен или за тях може би...
© Любов Всички права запазени
Много благодаря