Без теб живота ми е ад безкраен,
без тебе само болка ме зове.
Поглеждам те, и чувствам се неблагодарен
за това, що даде за година-две.
Сега съм сам в мрака на нощта,
обгърнат в спомените с мъгла.
Оглеждам се в небето за една звезда,
звезда, даряваща ми сладост в света...
© Слави Иванов Всички права запазени
С обич.