8.09.2013 г., 19:04 ч.

Недей 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Недей, не казвай тези тежки думи,
знаеш, че боли от тях.
Недей, ти раните ми не отваряй, 
не ме убивай с тежките си думи пак.

 

Ти няма да видиш сълзите,
няма да почувстваш тъгата в дните.
Иска ми се поне за миг да ме разбереш,
поне за миг към живота отново да ме поведеш.

 

Обичам те и за всичко мога да ти простя,
но дали и с тебе е така??
Искам пак да си до мен,
да изпълваш с радост всеки мой ден.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??