Недей да бъдеш тук. Не искам
нито устните ти, ни сърцето.
Към теб недей да ме притискаш,
с длани не гали лицето.
Нежно не целувай, не докосвай
устните ми и косите дълги.
Спомени не ми оставяй,
вземай всичко и си тръгвай.
Недей да бъдеш тук. Умирам
с твоя поглед, черна страст.
Моите стени разбиваш
и се будя в твоя власт.
Пътя ти показвам. Сбогом.
Върви, недей да бъдеш тук,
защото аз сама не мога
да бъда във властта на друг.
© Или Дадарова Всички права запазени