Недей да отиваш там!
Навсякъде белеят кости,
търкалят се огризки.
Във този град се хранят с гости
и крехки курортистки.
Във фабрика кибрити правят,
със функция зловеща.
Големи клади с тях ще палят,
да стане жар гореща.
С напитки от реколта стара,
най-обичат за мезе,
препечено на жежка скара,
прясно докторско месце.
© Петър Варчев Всички права запазени
Хареса ми.