Недей да питаш
колко ме боли,
и виното дали не ме убива.
Пиянството си има
сто вреди,
обаче за умиране не стига.
Недей да питаш как съм и дали
под бръчките,
съм мъничка и слаба,
защо съм с нагримирани очи,
дали не прекалявам с
шоколада.
Недей да питаш
имам ли дете,
мъжът до мен дали е от чужбина,
разделям ли
стотинката на две
и колко пъти мога да умирам!
Аз нищо,
нищо,
нищичко не знам! -
за теб, за мен, за твоите въпроси.
Недей да питаш колко съм сама,
и колко много те обичам.
Още..
© Деница Гарелова Всички права запазени