Защо си тъжна тази вечер,
нали за хубаво се раздели,
какво сега отново пречи,
не се вини, не се вини.
Той сигурно ти липсва нещо,
а може би му липсваш ти,
защо се мислиш за безгрешна,
безгрешните ги най-боли.
И чудиш се какво да правиш,
а прошката се умори,
недей сега чадър да вадиш,
дъгата цветна не вали.
© Ивон Всички права запазени