Неоформени рими
господстват в ума ми,
нежелани персони
се лашкат край мен,
недописано крими
пораждат в съня ми,
недопети шансони
звучат в моя ден!
Непостигнати цели
не изглеждат красиво,
недошепнати клюки
не творят новина!
Необтегнати струни
музицират фалшиво,
незапалени свещи
не блестят в светлина!
Непрескочени ями
са по пътя на всеки!
Непонятно изкуство -
не приемаш готов!
Недочетени драми
не формират човеци!
Неотвърнати чувства -
не пораждат Любов!
© Момчил Манов Всички права запазени
Дочетох редовете ти и прибрах светулките, които открих в тях!