Ако някой ден съдбата отреди
повторна среща - какво би избрал:
Ще изживеем ли... нашите мечти,
Ще ме оставиш ли без капка жал?
Ще си тръгнеш - в твой стил е
До болка добре те познавам...
Ако се влюбя - подмини ме
Просто кажи едно "Съжалявам!"
Защото виждаш ли - не мога
Пак любовта си да раздавам...
Изчерпана съм - до изнемога
Обич за себе си не оставям...
Еднакви сме - това ме плаши
Аз не искам пак да ме боли
Не си играй със съдбите наши
И моля те - не ме търси !!!
© Виктория Тасева Всички права запазени