Недолюбената жена
е със кофти настроение,
без усмивка на уста
вечно е под напрежение...
Пали за секунда време
тя свръхзвукова метла,
а най-малките проблеми
край са сякаш на света.
Гозбите ѝ все загарят,
а прането не е бяло,
щом хормоните играят
в недолюбеното тяло...
Погледът ѝ е свиреп,
а устата все ѝ мели!
Щом види мъж, съзира чеп,
не ставаш даже и за зеле*...
Всяко нещо ѝ се пречка,
а щом пък изтрещи тотално
да убие с ръце мечка
е логично... и нормално...
Пулсът ѝ е с горна граница,
а точилка ако стиска
не е за да точи баница -
Нещо друго и се иска...
*****
Мъже, сега от мен съвет безплатен -
Отворете си добре ушите!
Животът ви ще е сто пъти по-приятен,
ако си долюбвате жените...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
* – От тебе и чеп за зеле не става - народна мъдрост, в превод, за нищо не ставаш :0))
01.11.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени