Минута от теб
Минута от мен
И цели два грама живот.
Време, стрелки
Сини очи
Пълни догоре с любов.
Чифт с криле
Черно кафе
И полет далече от тук
Трепет в нощта
Допир с ръка
И нежен класически звук.
Пулс на сърце
Двеста и две
И цяла вселена звезди
Крачка към мен
Поглед пленен
Скришно изтрити следи.
Пясък вълни
Там -аз и ти
Море. Свобода, дървен сал.
Стъпка към теб
Кубчета лед
Танц с недописан финал.
© Деница Гарелова Всички права запазени