Недопитите истини плачат.
Неродените чувства болят.
Недокосната тръпне мечтата.
Непоискани мисли летят.
Неизречени думи се молят.
Неоткрити надежди горят.
Неоткъснати падат спомени.
Неизминат и труден път...
© Веселка Стойнева Всички права запазени