Недостоен съм да те обичам, знам го,
в съзнанието си те преоткривам постоянно,
че ти прекрасна си, това за никой не е тайна,
но аз не ставам, срам ме е дори да те погледна.
Нескопосан съм, жалък човечец,
мечтаещ тебе да има,
за жалост не мога, а искам го тайно,
сякаш бог може да влезе в твойта особа.
Недодялан съм, даже особен,
аз не мога живот да ти дам,
мойта любов за тебе е жива отрова,
бягай, спаси се от мен на мига.
© Борислав тодоров Всички права запазени