6.08.2007 г., 11:23 ч.

НЕГА 

  Поезия
552 0 5
Навън дъжд тихо ръми,
отнейде музика струи.

Стократно е на душата,
наистина мило и приятно!

Куче затихна умълчано
и като призрак всичко
в самота е заковано.

Даже и птица скри се
и не желае да лети.

Само художник, вместо кафе,
пие с четка моите черти!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??