Когато те попитат - „Как си?“,
отвръщаш, че с живота в крак си
и повече не продължаваш,
а и да питат - забраняваш...
Попитат ли отново - „Как си?“,
твърдиш, че като в слонски впряг си,
за поведение забравяш,
и мигом ги отдалечаваш...
© Стоян Минев Всички права запазени
*****