Неизказани думи
по неписани друми
с тихи стъпки в съня ми вървят.
Все по-ясно ги виждам,
все по-силно ги чувам
и в съдбата ми търсят път.
Знам, отново наяве
в стиха ще ме срещнат
и ще искат да кажа "да".
Неизпята отдавна/ мечтите ми/ песен
искат да я изпеят сега.
И на танц да поканя
истини премълчани
в съня ти
на топлия праг...
Запомни ги,
събудиш ли се
ще познаеш
на сълзата ми стария бряг...
© Веселка Стойнева Всички права запазени