Нежен бъди
за моите устни.
Нежен бъди за моите очи.
Нежен,
а те за теб само от радост
ще ронят сълзи.
Нежен бъди
за моето лице
Нежен,
като мъничко и невзрачно дете.
Нежен бъди
за моето тяло.
A аз ще направя сърцата ни
да туптят в едно цяло.
Нежен бъди за моята душа.
Накарай ме с ангели в небесата да летя.
Нежен бъди и за моето сърце.
Нежен,
когато жадно галя твоето лице.
Нежен бъди.
Ще бъда и аз.
Ще направя река от любов,
и ще пазя обичта ни там
от света коварен, суров.
2007
© Радена Всички права запазени
безсмислено е да се застоявам повече тук, но само за днес...