11.09.2016 г., 22:32 ч.

Нежен плам 

  Поезия » Любовна
325 0 0

Душата ми в унес заспива,

че ти си тъй красива,

че в нея нежен плам

гори, макар и да съм сам.

 

И тоз плам ме успокоява,

кога душа се натъжава

и тя за болката ти прощава,

макар самичка да остава.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??