Като огън изгори ме,
като дъжд ме потуши,
като слънце озари ме,
като нощ ме погали!
Нежно ме целувай
като утринна роса,
силно ме прегръщай
като ранната мъгла!
И изпивай ме с поглед,
с чисти влюбени очи!
Нежна обич ми дарявай,
в сърцето ми си само ти!
© Мариета Байкушева Всички права запазени
Прекрасен стих.С много обич.