Нежност бяла~*
Изписах на дланта си аз...
Твойте длани със Любов изписах...
~&*~
Възлюбена, говоря ти~*
{ 29 ноември 2011 г}
Нощ и стон във Утро си~*
Мелодия във зимен ден...
Лицето ти Луна ми е~
И всяка дума казана от теб
Любовна песен е*
Виж ме, мила...
Тук съм днес!
Глас в ясна нощ
за тебе съм...
Земя свещена.
На масата ти свещ запалена~*
Горя...
Възлюбена, говоря ти~*
Тъгата ти -
Вълшебен извор тих~*
В тоз блясък неин заслепих се!
При теб косите си оставям днес...
Изгубил се сред океан от чувства~*
Възлюбена, говоря ти~*
И с дланите си Днес увивам те...
Възлюбена! Възлюбена!
Звездице моя!
Изписах името ти на гърдите си!
Ослепях, Любима!
Поливам цветето ти със очите си~*
От блясъка на дланите ти ослепях
и не искам аз да виждам,
щом твойта длан е в моя Път,
защото чувствам те, Любима!
Отвъд дойдох...
И Дух съм в плът,
и дишам пред вратите ти...
Името ти нося в свойта гръд...
А то е име на Богиня~*
ЛЮБОВ!!!
( Теб всички те зоват)
но моя си, Любима~*
За мен прие ти женска плът,
за теб надянах мъжка риза...
Нежност бяла~*
ОБИЧАМ ТЕ!
На пръстите си днес изписах...
И с таз ръка във нощите ти
аз те галя...
Във дните хладни
с нея Теб аз гушвам~*
И с устните си жар,
твойте устни, мила...
не спирам да целувам!
Звездице моя!
Възлюбена! Възлюбена!
Ковчеже, пълно с тайни~*
Заровено в недрата на Венера...
Люлка от лъчи~*
Изплетена от златните коси на Бога...
И уж в туй време си,
и уж си в цветна рокля...
А щом погледна в теб~*
Лицето ти Луна ми е
и древност там разчитам...
Усмихваш се в тъга
Но чувстваш щастие,
дълбоко скрито в нечии недра...
В ковчеже златно~*
Възлюбена! Възлюбена!
Теб, цъфтяща на дланта си, виждам.
И имаш толкоз мъничка снага~*
И фини, като въздуха прозрачни,
кротки Ангелски крила...
ЛЮБОВ!
За мен прие ти женска плът...
Но и днес,
както и тогаз...
В очите твои
с очите свои аз разчитам...
НЕЖНОСТ БЯЛА~*
Пет пръстчета, изписани с душа,
скриват се под мъжката ми риза.
И с влюбен поглед аз на тях чета:
Теб! Аз теб обичам!
~&*~
Тих ромол от топли думи~* Л-Е
http://www.vbox7.com/play:d118cc0328
© Л-Е Всички права запазени