Оставете ме за мъничко да помечтая!...
Нека поне миг да полетя над градските ни пошли светлини...
Нека поне в мислите си имам свободата да съм в рая,
нека попътувам със затворени очи...
Оставете ме за мъничко да посънувам!...
Нека поне нощем имам силите да преобръщам светове...
Нека имам своя кът, където винаги доброто ще лекува,
любовта с целувка ще преобразява зверове...
Оставете ме докрай да се самозалъгвам!...
Нека вярвам, че живеем, за да красота в душите си творим...
Нека вярвам във магията на топлата прегръдка,
нека вярвам, че ще можеме и без да ни боли...
Нека живея в илюзия!...
Нека!...
Толкова ще е красиво...
.............................................
© Лилия Всички права запазени