Сняг вали, вали -
бяло е навън.
В мен боли, боли -
черно е и тъжно...
Няма те до мен
да ме стоплиш пак.
Няма те във мен -
суха съм и празна.
Някъде сега
за друга ти валиш.
В друга тъмнината
и мъката топиш...
Тя ли те обича
повече от мен?
Аз не знам, не знам,
но искам да си с мен...
Сняг вали, вали...
Нека да вали.
Пак ще бъдеш мой!
Нека да боли...
© Емилия Всички права запазени