Вдигни завесите,
сега ще се събличам,
и лампите,
да,
всичките светни,
момински свян
потъна там, където -
очите ти... и моите очи...
Вдигни ги,
нека гледат,
тя, Нощта
ще скрие в шепи
мисли похотливи,
и като истината - гола и сама,
по устните ти жадно ще попия...
© Лулу Всички права запазени