НЕКА НИ ОБВЪРЗВА
Обичал ли съм досега? Не зная.
Безумие ли чувствата родиха?
Измислен свят ли е - се питам - Рая?
Чертите ти напълно го изтриха.
А буря е в душата ми и там
море от чувства страшно се вълнува.
Това е любовта и - знам -
едва ли по-красива съществува.
Нека свети, нека да се сбъдва,
единствена и трайна да е тя,
любовта, която ни обвързва.
25. 04. 2007 г.
Добрич
© Румен Ченков Всички права запазени