Искам да те притежавам...
С длани, с устни и душа.
Дълго да се наслаждавам...
Дълго в огън да горя...
Да отпивам мъжки ласки,
да отвръщам с дива страст.
Нека паднат всички маски!
Искам те – това съм аз!
И не смей да го отричаш!
Този огън в нас гори...
Още силно ме обичаш,
виждам в твоите очи.
И дори да ме отблъснеш
за това, че те раних,
пак по мене ти ще тръпнеш!
И ще помниш тоя стих...
© Бенита Всички права запазени