Неканена ще идвам в съня ти,
до тебе тихо ще поседна.
Глава до твоята ще положа,
косата ти да милвам ще посегна.
Не ме пропъждай, сън това е,
нека той да продължи...
А когато се събудиш...
ще се усмихвам в твоите очи.
Усмивката ще бъде тъжна,
но спомени ще съживи.
Не се страхувай, сън това е,
с мен се вече раздели...
© Лилия Нейкова Всички права запазени