Как нелепо започва
и нелепо свършва това,
което абсурдно
преминава през живота ти,
как нелепо повярвах
в абсурдните ти чувства,
как абсурдно разбрах
за нелепостта на всичко...
как нелепо си тръгнах,
абсурдно е да се върна...
© Мария Всички права запазени