Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Робѝя търпи
ли, търпи, но додето
не ѝ прекипи...
........................................................................................................
С молба — предходният ми коментар да не се чете, тъй като
допуснах грешка при изписването на една дума, а
изтървах времето за поправка.