Дали присъствам в многоточието ти?
Или чувстваш несправедливо това,
сякаш нищо друго освен името ми може да ме побере.
Изписвана като молитва, отразено мечтание,
дълго сдържано заклинание.
Тайно.
Грижливо съхранена, не разпиляна.
И никога назована.
© Надежда Тошкова Всички права запазени