11.12.2012 г., 19:40 ч.

Неочаквана лудост 

  Поезия
741 0 8

Май не беше любов - тя отдавна е скучен сюжет.
Но не беше и грях. И пиянско безумство не беше.
Как се случи, не знам. Сякаш грабна ме вихър проклет
и удави ми разума в бездни от лава гореща.

Две ръце разпиляваха, тръпнещи, алена жар
върху бялото тяло и разливаха глътки безбрежност,
свята грешница бях, тъмна жрица на огнен олтар,
покорена от твоите устни и влудяваща нежност.

Във безсрамна невинност голотата ни  чар разпиля,
две пространства горещи се разтвориха - слепи и неми,
да открият свой свят в тази вечна вселена - страстта.
В нощ такава заспива дори пощурялото време.

А не беше любов. Тя отдавна е просто шаблон.
Може би е съдба, може би е магическо чудо...
Посред сухия делничен, мътно пенлив маратон,
точно мен си избра - непозната, нечакана лудост.

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??