Неочаквана любов
(на съпругата ми)
Познах те по дух,
усетих душата
и в тялото вперен,
гласа ти дочух
и бе ти самата
и бях аз намерен,
останал по дух,
нескрил си душата
и в тяло наперен,
гласа си дочух,
че ти си жената
и ще съм верен...
18. 12. 2010 г.
Прага
© Станимир Тахов Всички права запазени