Сивотата над нас няма надмощие
и от нежност думите ни светят.
Душите ни общуват денонощно
и чуваме си нощем гласовете.
А се напъват да ни разделят,
но с тебе сме неотделими,
тъй както се прегръщат във стихът
внезапните, най-песенните рими.
© Николай Гюлев Всички права запазени
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!