2.05.2009 г., 17:02 ч.

Неозаглавено 

  Поезия » Любовна
677 0 2

И ето пролет пак пристигна,
а с нея и новите копнежи.
Очите ни с усмивка видна,
изпълнени са пак с надежди.

 

Сякаш беше вчера,
когато аз открих те...
Сякаш снощи на вечеря,
звездите преброихме...

Ще запомня аз моментите,
когато по пътеката вървяхме...
Ще запомня аз моментите,
които заедно с тебе преживяхме!!!

(С посвещение...)

© Едно Момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??