Неподготвен за това.
Ти. И аз край тебе също.
Рискуваш... в опасна игра.
А не мислих, че ти е присъщо.
Пиша те „загубил“, ала ти...
пак, оказва се, си победил.
И след всичките безброй игри,
поне един от нас да бе се уморил...
Винаги готови, в нов дуел.
Пишем по стените резултата.
Двубой - без никакъв предел.
Но накрая пак разбита е стената.
И започва се наново...
Омагьосан кръговрат.
Молиш се да кажа „сбогом“.
Аз не мога. Ти не можеш. Как?!
Неподготвен за това.
Ти. И аз. Но убедени,
че никога... в една игра...
не стреляме... без да уцелим.
© Слънчице Всички права запазени