Такава съм! Не ме мразѝ.
Буйна, непокорна, неподвластна.
Спокойствието ми може да те порази.
Понякога съм много страстна.
Променям се всеки ден.
Дори за час – всеки път съм различна.
Трудно ще ти е да бъдеш с мен.
Ще съм загрижена, а после безразлична.
Понякога ще съм силна за сто човека,
преоткрила своята женска сила.
Друг път ще съм беззащитна, крехка, мека
и все ще търся твоята закрила.
Понякога ще бъда топла с теб.
Ще искам да ме прегръщаш, да ме пазиш.
Друг път ще съм студена, като бучка лед
- може дори да ме намразиш.
Понякога ще бъда нежна,
ще те обичам и ще те лаская.
Друг път ще съм люта, снежна,
ще бъда пряма без да се разкая.
Понякога ще плача на твойто рамо.
Друг път ще си тръгвам. И ще викам.
Понякога безмълвно – с поглед само,
ще се върна и ще те повикам.
Непокорна е женската душа моя.
Неподвластна на никаква сила.
Помисли дали искаш да бъде твоя.
Ще бъда ту лоша с теб, ту мила.
© Татяна Всички права запазени