Днес не ми дреме,
защото съм млад.
Мои са време
и целият свят.
Животът ме дърпа
все за ръкава.
Не съм с мокра кърпа,
а търся забава.
Съвети не взимам,
понеже съм горд.
Не, много ,че имам
или съм лорд.
Пускам си СОТ-а,
изключвам ги всичките.
Живея с охота
и харча паричките.
Ще имам проблем...
Но той е далече.
Сега съм бохем.
Взимай, човече!
На вас пък желая
здраве, сполука.
Пуснете му края...
Купонът е тука!
© Георги Янков Всички права запазени