Ексцентрично, нелогично,
раздробено, хаотично,
немислимо, черно-бяло
и обърнато надолу;
неподвижно, но ритмично,
само мое - нищо лично,
и изтъркано, протрито,
и на пух и прах разбито...
Ти си малко неразбрана,
мисъл моя, разпиляна!
© Някоя Всички права запазени